Open menu

 32Представники КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» – директор Валерій Ружицький, заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Хоренко, завідувач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти Тетяна Панченко, методист Ольга Литвин09 жовтня 2019 року взяли участь у засіданнях ради директорів та методичної ради педагогічних ЗВО Центрального регіону України.

Захід відбувся на базі Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка, який очолює доктор педагогічних наук, доцент Братко М. В.

Дискусійна панель «Виклики, пов’язані з імплементацією Закону України «Про фахову передвищу освіту» та круглий стіл «Організація освітнього процесу в педагогічних закладах, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів, в умовах упровадження Закону України «Про фахову передвищу освіту» дала можливість учасникам засідань обговорити нові законодавчі реалії та одержати відповіді на актуальні питання діяльності закладів.

Провідними спікерами дискусійної панелі стали Шикова О. М., державний експерт з питань змісту та забезпечення якості освіти директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України та Котоловець Л. О., завідувач сектора наукового та навчально-методичного забезпечення модернізації змісту підготовки молодших спеціалістів відділу наукового та навчально-метордичного забезпечення змісту професійної освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти МОН України».