Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 1646

DSC 8983Факультет соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини  18 жовтня 2019 року провів День відкритих дверей для студентів випускних груп спеціальності 231 Соціальна робота нашого коледжу, які завітали на захід разом із викладачами Бодрик Н. В. та Стаднік Н. В.

Учасники заходу мали нагоду ознайомитися з пріоритетами наукової діяльності закладу та факультету, насиченим і креативним життям студентської молоді. Студенти коледжу отримали вичерпні відповіді на питання щодо вступної кампанії 2020, організації освітнього процесу в університеті, майбутнього працевлаштування.

Інтерактивні вправи, які провела магістрантка університету, допомогли кожному дізнатися про професійні здібності та важливі якості спеціалістів психологічної служби – психологів та соціальних педагогів.

Особливу увагу привернула діяльність факультету щодо забезпечення студентів можливостями безкоштовного навчання за програмою подвійних дипломів, що суттєво розширює сфери і географічні межі для майбутнього працевлаштування випускників факультету.

Усі учасники поїздки вдячні адміністрації Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, викладачам і декану факультету соціальної та психологічної освіти Кравченко О. О., доктору педагогічних наук, за організовану зустріч та екскурсію до Національного дендропарку «Софіївка», яка залишить надовго спогади про останні осінні дні теплого бабиного літа та приємні враження про університет і старовинне місто Умань.