Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 1729

1.1. photo resizer.ru

Студентська пора – найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Це роки, присвячені пошукам істини, прагненню досконалості. Це неповторні миті становлення особистості. Вони наповнені не тільки бажанням освоїти основи майбутньої професії, а й радістю та безтурботністю. Саме це довели студенти КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» під час проведення святкової програми «Шалені 90-ті», яка цього року відбулася 19 листопада у РЦ «Каліпсо».

Кажуть, талановита людина талановита у всьому – цю істину довели виступи студентів академічних груп закладу. На святі було вдосталь усього: і пісень, і танців.  Розпочався захід шаленим танком у стилі 90-х, підготовленим членами організаційного комітету студради коледжу (постановник Алла Сорокопуд). Справжнього музичного драйву додала музична вікторина хітів 90-х – «Белые розы», «Тополиный пух», «Бухгалтер» співали усі: і викладачі, і студенти. Продовжився своєрідний батл між 90-ми та 2000-ми танцювальною композицією у виконанні харизматичних студентів 22 ПО(а) групи. А студентка 11 СО(ом) групи Кошиц Юліана запалила усіх присутніх хітом Ірини Алегрової «Младший лейтенант». Студенти 13 ПО(ф) групи запропонували приєднатися до ритмічної аеробіки у стилі 90-х. Після таких динамічних вправ можна було відпочити, насолоджуючись легендарною піснею Алли Пугачової «Позови меня с собой» у виконанні студенток 41 ПО(і) групи Ярмоли Вікторії та Самусенко Аліни. А ще на танцполі цього дня панував його Величність рок-н-рол у виконанні запальних студенток 21 СО(ОМ) групи. По-справжньому зірковим став виступ студента 11 ПО(і) групи Джигира Матвія, який заспівав пісню Віктора Цоя «Звезда по имени Солнце».

Закінчився захід дефіле, під час якого студенти продемонстрували яскравий стиль одягу 90-х. Переможці, які зібрали найбільшу кількість оплесків, були нагороджені спеціальними призами від студради та директора коледжу Валерія Ружицького. Тож молоді буде що згадати про День студента-2019.  

DSC4899 DSC4846 DSC4690

 Переглянути більше фото