Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 1643

 

2105 грудня 2019 року перед студентами I-II курсів КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» виступила агітбригада «Лідер» з нагоди Міжнародного дня волонтерів в ім’я економічного і соціального розвитку. Агітбригада створена на базі гуртка превентивного виховання «Перлина» (керівник Ольга Литвин).

Учасники агітбригади спробували донести студентській молоді основну мету діяльності Товариства Червоного Хреста, історію виникнення та розвитку волонтерського руху в Україні. Через розіграні ситуації розкрили поняття «волонтер», «меценат», «благодійник», «психосоціальна підтримка», «центр волонтеріату» та розповіли про багаторічний досвід проведення благодійних заходів та акцій на підтримку людей з різних соціально незахищених категорій.

Учасники заходу за допомогою інтерактивних вправ переконували присутніх, що кожен студент коледжу причетний до волонтерста. Поділились ідеями, які надихають на добрі справи, та закликали студентів активно долучитися до роботи у центрі психосоціальної підтримки, який створений на базі коледжу.

22  23 24