Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 1368

18.02Нині, на початку третього тисячоліття, ми подумки звертаємося до минулих віків, намагаємося осягнути і зрозуміти значення подій і явищ, що відбувалися тоді, з’ясувати їхній вплив на сучасність.

18 лютого 2020 року студентською конференцію «Музейні старожитності: колекції, постаті, життя» розпочала декаду педагогічної майстерності циклова комісія викладачів суспільних дисциплін.

Зі вступним словом до учасників конференції звернулася Ніна Молокова, викладач суспільних дисциплін, яка відмітила значення музеїв та музейної педагогіки у національно-патріотичному вихованні майбутніх фахівців освіти. Саме в музеях зберігається, вивчається та демонструється матеріальний і духовний спадок, який протягом історії люди залишили після себе.

Студенти І курсу коледжу, учасники конференції, ознайомили присутніх із результатами власних досліджень, які вони провели на базі фондів та експозиції Білоцерківського краєзнавчого музею:

Проведений захід сприяв усвідомленню учасниками конференції, що кожен в музеї може знайти свою, важливу тільки для нього, історію; людину з минулого чи сучасності, яка надихає; враження, яке залишиться на ціле життя.