Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 791

  
    Міжнародний день соціального педагога відзначається щорічно 2 жовтня. Свято було засновано на XVII Міжнародній конференції соціальних педагогів, що пройшла в травні 2009 року в Копенгагені.
  У День соціального педагога в різних країнах світу проводяться тематичні заходи: професійні конференції, форуми, семінари. На них обговорюють найголовніші питання суспільства: роль сім’ї у розвитку особистості, здоровий спосіб життя, соціальні конфлікти та методи їх подолання тощо. Подібні заходи організовують також заклади вищої освіти, що готують соціальних педагогів. Університети та інститути проводять науково-методичні ігри, майстер-класи, семінари, лекції тощо.
  1 жовтня 2020 року студентська молодь Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу за ініціативи соціального комітету Студентської ради на чолі з наставником-соціальним педагогом Діаною Бараєвою долучилася до проведення акції з нагоди Міжнародного дня соціального педагога. Студенти закладу мали змогу висловити думки щодо організації освітнього процесу в коледжі на тематичній локації «Паркан думок» та подарувати свою посмішку іншим, взявши участь у челенджі «Мисливці за посмішками».