Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 716

01  Чай - найпопулярніший напій на Землі. День чаю відзначається щорічно 15 грудня. Метою проведення цього свята стало привернення уваги урядів і громадян до проблем поширення чаю, зміцнення взаємозв’язків між виробниками і споживачами чайної продукції.

   В Україні спеціальних традицій щодо чаювань немає. Проте ніхто не заважає влаштувати у себе вдома щось на кшталт Дня чаю у вигляді вечірки «а-ля англійці» чи «японці». Якщо ви не хочете морочитися з приготуваннями чайної церемонії, можна просто запросити до себе гостей та потеревенити за чашечкою смачного напою про буденні справи.
 Студентська рада Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу 15 грудня 2020 року запропонувала студентам закладу взяти участь у челенджі на найкращу світлину з чашечкою чаю. Студентська молодь активно долучилася до проведення вищезазначеного заходу. Фото оцінювалося за такими критеріями: креативність, естетичність і відповідність темі. Переможницею, на думку організаторів, стала студентка 34ПО(ін) групи Горбатюк Ярослава з міста Фастів. Вітаємо! Дякуємо всім за участь!