Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 931

ЩедрівкаОдне з актуальних завдань сучасного закладу освіти — пошук оптимальних шляхів та зацікавлення студентів навчанням, спонукання до творчості, виховання студента як життєво й соціально компетентної особистості, здатної застосовувати здобуті знання. Одним із провідних шляхів реалізації цих завдань є застосування нових освітніх технологій та вміле використання їх можливостей у освітній діяльності.
У сучасному світі мультимедіаресурси активно використовуються в освітньому процесі, сприяють всебічному розвитку молоді. Актуальність гуртка «Цікава інформатика» (керівник Вікторія Галашевська) обумовлена охопленням комп’ютерними технологіями майже всіх галузей діяльності людини та перспективністю широкого використання комп’ютерної графіки й анімації.
13 січня 2021 року вихованці гуртка створили власні тематичні анімаційні ролики-щедрівки. Таким способом молоді люди вітають всіх викладачів та студентів коледжу з Щедрим вечором та Новим роком за старим стилем, бажаючи щедрого вечора, доброго здоров’я та добробуту у новому році.