Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 704

01             Велике слово – ШКОЛА! Це скарб найкращий кожного народу, це ключ
             золотий, що розмикає пута несвідомості, це шлях до волі, до науки, до
             добробуту. У вселюдському житті тільки той народ і бере перемогу,
             який має найкращу школу.

                                                                                                                Софія Русова

   Виклики часу зумовили розроблення Концепції Нової української школи – документа, який проголошує збереження цінностей дитинства, необхідність гуманізації навчання, особистісного підходу, розвитку здібностей учнів, створення навчально-предметного середовища, що в сукупності забезпечують психологічний комфорт і сприяють вияву творчості дітей. Найціннішим результатом початкової освіти в особистісному вимірі єздорова дитина, мотивована на успішне навчання, дослідницьке ставлення до життя; це учень / учениця, які вміють вчитися з різних джерел і критично оцінювати інформацію, відповідально ставитися до себе та інших людей, усвідомлювати себе громадянином / громадянкою України. «Освічені українці, всебічно розвинені, відповідальні громадяни і патріоти, здатні до ризику та інновацій, – ось хто поведе українську економіку вперед у ХХІ столітті».
    Провідною метою кожної освітньої реформи, в тому числі нинішньої, є підвищення якості освіти. Одним із чинників забезпечення якості початкової ланки загальної середньої освіт є підготовка педагогічних кадрів, і в нашому коледжі зокрема.
     Вимагає змін навчальне забезпечення – більшість підручників не відповідають вимогам з огляду на інноваційні результати початкової освіти. Тому наша віртуальна книжкова виставка допоможе вчителям та студентам на практиці створювати освітнє середовище, забезпечити різні форми інтегрованого навчання, залучати до педагогічної взаємодії родини дітей, інших партнерів, оцінити власну практику в контексті освітніх новацій, здійснювати моніторинг розвитку учнів.

Віртуальна книжкова виставка "Вчимося вчити по-новому"