Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 652

01  Щорічно, починаючи з 2005 року, 4 лютого за ініціативи Міжнародного союзу боротьби з онкологічними захворюваннями (Міжнародний союз проти раку UICC) людство відзначає Всесвітній день проти раку.

   За даними ВООЗ, щороку понад 8 мільйонів людей по всьому світі помирають від раку. Україна вирізняється високим рівнем захворюваності на цю недугу. Рак посідає друге місце в структурі смертності населення України і разом із серцево-судинними захворюваннями визначає рівень здоров’я нації. Ризик захворіти на рак в Україні має кожен третій чоловік та кожна п’ята жінка.
  Із метою поширення і підвищення обізнаності студентської молоді про онкологічні захворювання як про одне із найстрашніших явищ сучасного суспільства, а також привернення уваги до профілактики, запобігання, виявлення та лікування раку соціальним комітетом Студентської ради коледжу було організовано і проведено студентську
акцію #Разом проти раку. Учасники заходу провели в академічних групах години спілкування «Я є і буду», створили та поширили у соціальних мережах тематичні постери.

 01