Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 614

01   Учитель сьогодення вже не той суворий та строгий, який лише здійснює перевірку та контроль знань, а це – сучасний, компетентний, дружній товариш, наставник, коуч та старший друг для дітей. Це всебічно розвинена людина, яка багато знає та вміє вчити інших цікаво, легко та невимушено. У цьому допомагають різноманітні методики розвитку дітей, запропоновані педагогами-практиками та науковцями.
  29 березня 2021 року в рамках декади педагогічної майстерності викладачів психолого-педагогічних дисциплін було проведено коучінг для студентів спеціальностей «Початкова освіта» і «Дошкільна освіта» з метою ознайомлення з сучасними методиками розвитку дітей, починаючи з раннього віку до середньої школи.
   Під час заходу викладачі Надія Стаднік та Юлія Літвін презентували методики Марії Монтессорі, Глена Домана, Нікітіних, Зайцева, Масару Ібука, Маката Шичіда, Дьєнеша, Кюїзенера, Шелестової та Желєзнової. Майбутні педагоги поринули у яскравий світ цікавих розвивальних ігор, навчальних карток, кубиків, паличок, блоків, дощечок та книжок.
   Із захопленням сприймали студенти нову для них інформацію, задавали запитання та просто активно брали участь у виконанні практичних завдань.
   Неймовірно багатий світ сучасного навчання і важко охопити всі методикиодночасно, тому організатори пообіцяли продовжити серію навчальних семінарів для формування дійсно компетентних сучасних педагогів.