Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 540

01

  Багатовікова мудрість народу про ключову роль здоров’я в житті людини вкоренилося у нашій суспільній свідомості висловом: «Буде здоров’я ‒ решта все додасться». І дійсно, наявність або відсутність у людини цього найціннішого стану, докорінно визначає його повсякденне життя, соціальне і суспільне оточення.

   Здоров’я ‒ це справжнє багатство, наявність якого ми інколи ігноруємо. Здорові люди здебільш рідко замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їхнє здоров’я залишалося міцним і надійним на тривалу перспективу.

   Міжнародний святковий день, спрямований на залучення широкої громадської уваги до цих проблем і питань. Це свято увійшло в традицію з середини минулого століття. Дата святкування Всесвітнього дня здоров’я приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, відомої нам під абревіатурою «ВООЗ», а точніше дню прийняття статуту цієї організації. Статут ВООЗ було прийнято 7-го квітня 1948-го року, тоді ж, на першій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я і виникла ідея проводити це міжнародне свято.

   Здоров’я може мати дуже дорогу ціну. У Всесвітній день здоров’я бажаємо всім хворим ‒ якнайшвидшого одужання, медикам ‒ хорошої матеріальної і технічної бази, всім нам ‒ бути здоровими і життєрадісними!

   Твоє здоров’я — це твій виріб. Виріб із твоєї праці над собою. Тема здоров’я сьогодні актуальна як ніколи. Зберегти здоров’я у боротьбі з коронавірусом допоможе інформаційна підбірка, яку можна переглянути тут.

       
                                                                           Як зберегти здоров’я у боротьбі з коронавірусом