Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 906

01   В останні роки на дорогах України виникають десятки тисяч автомобільних аварій і катастроф, у яких гинуть та отримують травми тисячі чоловік. Причини дорожньо-транспортних пригод можуть бути різноманітні: це, насамперед, порушення правил дорожнього руху; недостатня підготовка осіб, які керують автомобілем, слабка їх реакція; технічні несправності автомобілів; необережність і самовпевненість пішоходів. Саме тому другий день Тижня безпеки життєдільності у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі був присвячений темі «Безпека на дорозі».
   З метою удосконалення роботи із запобігання дорожньо-транспортному травматизму, формуванню у студентської молоді навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху 06 квітня 2021 року було проведено низку тематичних заходів:
- онлайн-виставку студентських творчих робіт «Безпека на дорозі очима молоді!» (координатор Анна Кваша, викладачка мистецьких дисциплін);
- квест і тематичний відеоролик «Моя безпека на дорозі!» (організатор Студентська рада коледжу);
- віртуальний флешмоб «Обережно, дорога!» (координатор Оксана Косяк, заступник директора з виховної роботи);
- інструктажі з техніки безпеки щодо запобігання дорожньо-транспортному травматизму (куратори академічних груп).
   Проведені заходи сприяли усвідомленню того, що життя людини має дуже велику цінність. А безпека на дорозі – це і є, насамперед, безпека життя.