Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 1226

01  Перша допомога – це проведення найпростіших медичних заходів для порятунку життя, зменшення страждань потерпілого від надзвичайної ситуації і попередження розвитку можливих ускладнень. За статистикою, допомога, надана протягом перших 4 хвилин, збільшує шанси на виживання на 30%. Тому вміння кожного з нас надати першу необхідну допомогу постраждалим до прибуття служб порятунку може відіграти вирішальну роль у порятунку життя людини.
   У рамках Тижня безпеки життєдіяльності у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі 07 квітня 2021 року соціальним педагогом Діаною Бараєвою спільно з головою соціального комітету Студентської ради коледжу Анастасією Індик було проведено онлайн-вікторину з елементами рольової гри «Що ти знаєш про надання першої допомоги». Вікторина складалася із 35 цікавих питань про надання першої домедичної допомоги. Студенти із цікавістю відповідали на запитання, обговорювали їх, демонстрували озвучувані дії. Крім того, студенти взяли участь у тематичному онлайн-квізі «Як надати першу домедичну допомогу», організованому Студентською радою коледжу. Членами інформаційних комітетів
академічних груп було проведено години спілкування, бесіди, вікторини, перегляд відеороликів на тему «Надання першої домедичної допомоги».
   Сподіваємося, студентська молодь усвідомила, що знання правил надання першої домедичної допомоги необхідне всім, адже від умінь людини, яка надає допомогу, нерідко залежить життя потерпілого.