Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 489

01   16 квітня 2021 року студенти та викладачі кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти були учасниками майстер-класів, які проводилися у рамках XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Спеціальна і інклюзивна освіта: проблеми та перспективи» за ініціативи декана факультету спеціальної та інклюзивної освіти Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, почесного академіка НАПН України, доктора педагогічних наук, професора Шеремет М. К. та за підтримки Українського Монтессорі центра.
   До роботи майстер-класів у форматі онлайн долучилося понад 250 фахівців галузі спеціальної та інклюзивної освіти з усіх куточків України.
   Надзвичайно корисну теоретичну інформацію та практичні рекомендації для тих, хто працює з дітьми, які мають порушення психофізичного розвитку, та їх батьками, надали: Глушенко К. О., кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри офтальмопедагогіки та офтальмопсихології («Психологічний супровід батьків дітей з порушеннями психофізичного розвитку»); Коломієць Ю. В., кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри логопедії та логопсихології («Освітня кінезіологія у роботі логопеда»); Родненок М. Є., кандидат педагогічних наук, завідувач лабораторії «Технології раннього втручання. Монтессорі-терапія» факультету спеціальної та інклюзивної освіти НПУ імені М. П. Драгоманова, Монтессорі-педагог, Монтессорі-терапевт та Боровик Т. Д., Монтессорі-педагог (3-6), магістр спеціальності 016.02. Спеціальна освіта. Олігофренопедагогіка («Використання адаптованого дидактичного Монтессорі-матеріалу в корекційній роботі з дітьми з порушеннями розвитку»).