Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 649

01    Рівень успіху вже давно перестав залежати тільки від того, наскільки добре можна виконувати свої безпосередні обов`язки. Щоб бути компетентним фахівцем, треба розвивати Soft skills, так звані «м`які навички». Глибокими знаннями за спеціальністю та високою кваліфікацією вже нікого не здивуєш. Саме тому, зараз на ринку праці цінуються особисті якості. Soft Skills – це комплекс універсальних навичок, які відповідають за успішність у будь-якій сфері діяльності, незалежно від спеціальності.

    Саме тому 27 квітня 2021 року практичним психологом коледжу Алісою Веред та соціальним педагогом Діаною Бараєвою для студентів коледжу було проведено онлайн-заняття з елементом тренінгу «Soft skills: навички майбутнього».
    Під час тренінгу студенти ознайомилися з поняттями «hard skills» та «soft skills»; визначили, які компетенції входять до цих навичок; виділили, якими ознаки soft skills повинен володіти сучасний працівник в сфері освіти.
    Крім того, студенти за допомогою практичних вправ «Хвилина слави», «Вулкан», «Шалений архітектор», «Кінофільм» удосконалювали гнучкі навички.