Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 620

01    18 травня 2021 року студенти-бакалаври та викладачі кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти взяли участь у семінарі «Розвиток педагогічної майстерності викладача закладу освіти» в рамках академічної співпраці Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу з Національним авіаційним університетом.
    Семінар провела ЛУЗІК Ельвіра Василівна, завідувач кафедри педагогіки та психології професійної освіти Національного авіаційного університету, доктор педагогічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України, дійсний член (академік) Міжнародної Академії безпеки життєдіяльності.
    Учасники семінару отримали цікаву й корисну інформацію щодо вимог до професійної діяльності педагога. можливостей для навчання протягом життя, шляхів підвищення професійної майстерності педагогів.
    Змістовну інформацію для випускників-бакалаврів нашого коледжу щодо особливостей вступної кампанії з метою продовження навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти надала заступник декана з наукової та міжнародної діяльності, кандидат педагогічних наук, доцент, Кокарєва Анжеліка Миколаївна.