Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 489

01  13-14 травня 2021 року у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі для студентів першого курсу спеціальності «Початкова освіта» було проведено коучінг умінь з дисципліни «Інформатика».
    На час проведення заняття навчальна аудиторія перетворилася на сучасну студію WEB-дизайну, а студенти виступили у ролі її працівників: дизайнерів, програмістів, тестерів тощо. Завданням команди розробників на чолі з керівником проєкту стало створення сайту відповідно до вимог замовників, роль яких також виконували студенти коледжу.
    Із захопленням сприймали студенти таку нову для них рольову гру, під час якої їм була надана можливість самостійно формувати завдання на створення інтернет сторінки, окреслювати поле діяльності кожного учасника команди та максимально чітко реалізували поставлену ціль.
    На думку викладача інформатики Боковенка Ю.А., застосування такого підходу до вивчення нового матеріалу з розділу "Веб-технології" дає можливість студентам засвоїти його творчо, цікаво, легко та невимушено. Під час коучінгу студенти вибудовували максимально ефективні шляхи досягнення цілі, враховуючи при цьому індивідуальні можливості та рівень умінь кожного учасника команди, а також аналізували реалістичність цих шляхів та спостерігали за точністю їх дотримання на всіх етапах створення сайту.
    У процесі створення інтернет-сторінки студенти не лише набули практичних умінь з HTML конструювання, а й познайомилися з структурою сучасної IT компанії.