Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 804

01    26 травня 2021 року КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» гостинно приймав випускників шкіл м. Білої Церкви й Білоцерківського району та їх батьків у День відкритих дверей.
    У вестибюлі закладу на платформі знайомств гості мали можливість зробити фотосесію біля тематичної фотозони, а потім майбутні вступники заповнили анкети, які засвідчили орієнтацію і мотивацію їх на майбутню професію.
    Організатори заходу запропонували гостям нетрадиційну екскурсію закладом: мандрівку різноманітними локаціями. Гості отримали позитивний заряд на фітнес-локації, де з ними працювала викладач фізичного виховання Надія Овчарова. Далі на них чекав стартап «Презентація студентського самоврядування коледжу», який провела голова Студентської ради коледжу Ірина Кониш. Презентацію роботи Інформаційно-ресурсного центру провів викладач інформатики Юрій Боковенко. Викладач корекційної педагогіки Роксолана Ісаєва на локації «Інклюзія від А до Я» ознайомила випускників шкіл з особливостями професії асистента вчителя з інклюзивного навчання. У лабораторії бакалавріату завідувач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти, кандидат психологічних наук Тетяна Панченко відповіла на всі запитання, які цікавили чи хвилювали випускників 11-х класів і їх батьків, викладач кафедри Марина Панченко запропонувала гостям закладу взяти участь у імпровізованих змаганнях.
    На локації «Адвокати дитинства» гостям допомогли зануритися в особливості професії соціального педагога викладач педагогіки Наталія Бодрик та соціальний педагог Діана Бараєва за допомогою інформаційного блоку «Професія – соціальний педагог», тренінгової вправи «Бінго – професія моєї мрії», вправи на взаємодію та спілкування, руханки «Австралійський дощ».
    У ході екскурсії гості відвідали виставку творчих робіт студентів спеціальності 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво), а також самі долучилися до творчості в Handmade-лабораторії під керівництвом викладачів Валентини Козаченко та Наталії Слуцької.
    Англомовний квіз для майбутніх абітурієнтів провела разом із студентами 12 ПО(а) групи викладач іноземних мов Ольга Жало.
    Насамкінець директор коледжу Валерій Ружицький розповів гостям про діяльність закладу, а відповідальний секретар приймальної комісії Ірина Семигайло надала вичерпну інформацію щодо особливостей вступної кампанії-2021 і презентувала сайт коледжу.
    День відкритих дверей ще раз засвідчив, що студенти – сьогодення коледжу, а абітурієнти – його майбутнє.

                                                              ФОТОАЛЬБОМ "ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ - 2021"