Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 525

01    День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до закладу освіти і зустрічає з нього, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким із маленької людини формується особистість.

    Не менш важливим перший день навчального року є для студентів. Адже саме молодь із новим світоглядом, творчим мисленням, активною громадянською позицією здатна розвивати потенціал держави, забезпечити гідне майбутнє України. Особливо це стосується закладів освіти, шо здійснюють фахову підготовку майбутніх педагогів.

    Добре розуміючи, що в освіті нема місця байдужим і випадковим людям, а  яскрава, творча, ініціативна особистість – портрет учителя нової доби, у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі святкування  початку нового навчального року уже традиційно відбувається у форматі Арт-пікніку. Захід розпочав вітальним словом директор коледжу Валерій Ружицький, котрий привітав присутніх із початком нового навчального року і зазначив, що тільки спільними зусиллями педагогічного та студентського колективів ми зможемо реалізувати непрості завдання, що стоять перед сучасною українською освітою та наукою. Голова Студентської ради коледжу Ірина Кониш провела Посвяту у першокурсники, а родзиночкою свята стали музичні виступи викладачів коледжу Аліни Андрєєвої, Лілії Нечипоренко та студентів Євгенії Шемберко, Андрія Федорука.

    Цьогоріч студентам нового набору було запропоновано взяти участь у наступних локаціях Арт-пікніку:

    Студенти ж старших курсів взяли участь у квесті з QR, під час якого потрібно було зняти колективні фото. Тож перший вересневий день був наповнений не тільки осіннім теплом, а ще й позитивними емоціями.