Open menu

01

    У рамках міжнародної співпраці 22 вересня 2021 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулася чергова зустріч адміністрації, студентської молоді закладу з представниками Університету Економіки м. Бидгощ – директором Європейського інституту Світланою Кашубою та спеціалістом відділу маркетингу та інформації WSG Сергієм Зінченком. Під час заходу було презентовано історію становлення м. Бидгощ та його роль у розбудові Куявсько-Поморського воєводства, акцентовано увагу на креативних індустріях, що швидкими темпами розвиваються у місті, розглянуто їх вплив на зміну професій населення і створення нових спеціальностей в Університеті Економіки.

    Крім того, студентам коледжу було презентовано систему навчання в університеті, умови стажування для студентів, можливості подвійного дипломування на рівні бакалавріату та магістратури за такими напрямами: логістика, міжнародний туризм, комп’ютерний дизайн. Представники Університету детально розповіли про Бюро працевлаштування, яке допомагає студентам знайти роботу у вільний від навчання час. Директорка Європейського інституту наголосила на важливості роботи Наглядової Ради Університету, яка складається з представників топ-менеджменту провідних польських компаній та регулює роботу Університету, пропонуючи створювати новітні напрямки підготовки фахівців. А Сергій Зінченко, у минулому студент Університету Економіки WSG (AIS), познайомив усіх присутніх із студентським життям, літніми таборами та можливостями саморозвитку і самовдосконалення польських студентів під час навчання.

    Під час зустрічі з адміністрацією було обговорено питання відкритття Центру україно-польської культури на базі коледжу, умови студентської/ викладацької міжнародної мобільності між вузами-партнерами з метою удосконалення освітніх програм.

   
01
01
   
01 01
   
01 01