Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 650

01

    День студента – найголовніше студентське свято, традиції  відзначення якого дуже схоже і в Сорбонні, і в Оксфорді, і в Києві, і в Білій Церкві.
    Студенти Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу підготували свої відеокліпи «Веселі історії студентського життя» для того, щоб нагадати усім, що студентське життя не обмежується навчальними аудиторіями, і після занять студенти мають можливість творчого росту, веселого відпочинку. Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків. Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів.  У творчому заході взяли участь більшість академічних груп, але найкреативнішою визнана 32 ПО (а) група, найталановитішою - 34 ПО (ін) група, а 23 ПО (ф) група стала найвеселішою. Дякуємо усім, хто взяв участь. Ви довели, що студентські роки можуть бути веселими.

    До Дня студента студрада також не забула про привітання і підготувала креативне відео про повне затишку студентське життя на основі матеріалів челенджу «Я студент, тому що…», попередньо організованого для студентів коледжу.