Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 443

 

24 листопада 2021 року в рамках декади педагогічноі майстерності викладачів циклової комісії іноземних мов в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» Валентиною Лук’яненко було проведено відкрите позанавчальне англомовне заняття – історичний онлайн-екскурс на тему «Thanksgiving Day in English-speaking countries».

Для розкриття теми викладачка успішно використала такі форми роботи: лексичний калейдоскоп, онлайн-презентаціі з використанням повідомлень історичного та географічного характеру, перегляд відеороликів з подальшим обговоренням та виконанням різнотипних завдань, інтерв’ю, декламування віршів, прослуховування пісень. Саме вони сприяли розвитку у студентів естетичного сприйняття дійсності, їх уявлення, інтелектуальних та пізнавальних здібностей; удосконаленню  навичок аудіювання, читання, усного мовлення; розширенню кругозору студентів;  вихованню культури спілкування,   почуття поваги до народу-носія мови, позитивного ставлення до його традицій; стимулюванню і підтриманню інтересу до вивчення англійської мови, мотивації щодо необхідності її вивчення.

Презентаційні матеріали студентів були чітко структуровані та логічно пов’язані з такими формами роботи, як перевірка розуміння текстів, аудіо- та відеозаписів.

Глибоким змістом були наповнені представлені відеозавдання  студентів Максима Олєшко (21СО(ом) група), Катерини Рачинської, Анастасії Щипак, Анастасії Панченко (32 ПО(а) група).

Приємною несподіванкою і, водночас, подарунком для присутніх була створена власноруч студентом першого курсу 11СО(ом) групи Богданом Котіком картина «Ріг Достатку», яка надихнула студентку 21 СО(ом) групи Олександру Філіппову до її художнього англомовного колоритного опису.

Особливого шарму екскурсу додали презентаційні та відеоматеріали з підбірками тематичних віршів, прислів’їв та приказок, пісень.

На заході панувала дружня атмосфера, яка сприяла вірі та надії у формуванні майбутніх високоосвічених, талановитих та креативних фахівців освіти.