Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 479

 

210 грудня 2021 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» був проведений викладачкою Вікторією Опаряк зі студентами 22 ПО (а) групи  мистецький майстер-клас у техніці Food-art «Різдвяні солодощі».

Food-art – це сучасний напрям, який виник в далекосхідних культурах, а саме в Японії в VII-XI століттях. Поняття «food-art» включає в себе живопис, фешн, а також їжу та об’єднує образотворче мистецтво і гастрономію.

Художники і ілюстратори відтепер становлять серйозну конкуренцію провідним кухарям, адже Фуд-арт є однією з головних складових модного нині тренда їжі поряд з Фуд-фото, Instagram-манією або пристрастю до Екопродуктів.

У ході майстер-класу  студенти мали можливість ознайомилися із цією цікавою, але непростою технікою Food-art  та застосувати її під час розписування імбирного печива у формі сніжинок, ялиночки та чобітка. Також не забули батьківщину Food-art та розписали вафельні коржі зображенням поетичного образу Японії, діючого вулкану Фудзіяма (найвищої гори Японії).

 4  1 3 
   5