Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 355

    Спілкування людей між собою – надзвичайно складний та важливий процес. Уміння ефективно спілкуватися є одним із найголовніших чинників успіху в будь-якій сфері сучасного життя.  Комунікативна компетентність є надійним фундаментом здорових міжособистісних стосунків і професійного успіху. У повсякденному житті міра взаєморозуміння не дуже висока, адже існують ситуації, коли виникають певні бар’єри у спілкуванні. Ці труднощі можуть бути викликані недостатнім самоконтролем, наприклад, через невміння справитися з перевантаженням, імпульсивністю, агресією тощо.

    Тому 17 лютого 2022 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» практичним психологом Алісою Веред та соціальним педагогом Діаною Бараєвою було проведено тренінгове заняття для студентів на тему «Спілкуватися – це здорово!».

    Під час тренінгового заняття було розглянуто основні аспекти спілкування, психологічні бар’єри, які існують у спілкуванні, стратегії їх подолання. За допомогою практичних вправ учасники визначили власні психологічні бар’єри, працювали над помилками у власному спілкуванні.​