Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 232

01

  Цієї буремної весни Біла Церква стала домівкою, постійною чи тимчасовою, для багатьох сотень біженців, головним чином мам із дітьми, які покинули свої помешкання у Бучі та Ірпені, Бородянці та Чернігові, на Донеччині, Луганщині та Херсонщині. 

    Малеча не повинна втрачати дитинство через війну, тому студенти та випускники КЗ КОР "Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж" за підтримки Білоцерківської організації ТЧХУ вирішили підтримати дітей - вимушених переселенців і провести для них низку тематичних майстер-класів. 
    Тож 17 квітня 2022 року у Центрі психо-соціальної підтримки, який діє у коледжі з 2015 року, було проведено МК із розпису імбирного печива до Великодня (координатор Ніка Котлинська, випускниця 2018 року). Дякуючи Вікторії Ковтун, випускниці 2019 року, дітлахи отримали для розпису імбирне печиво у формі голубів та Великодніх яєць. А розмальовували  його маленькі вихованці під наставництвом Насті Борецької, теж випускниці 2019 року. 
    Допомагали дітлахам розважaтися у фітнес-залі коледжу Соня Баннікова, студентка 11 СО (ом) групи, Діана Бараєва, студентка 4 ПО групи, соціальний педагог коледжу та юна волонтерка Даша.
    Хочемо висловити щирі слова вдячності усім небайдужим містянам за смаколики, зокрема Сергієві Слободянюку, керівнику ПГО "Калиновий цвіт".
    Щиро віримо, що коледж стане новим місцем сили для діток, які пережили страхіття війни.