Open menu

30 серпня 2023 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулася традиційна серпнева педагогічна рада.

         Із вітальним словом до колег звернувся в. о. директора закладу Валерій Ружицький, наголосив, що нинішня педрада є платформою для діяльності закладу  в 2023/2024 навчальному році.

Насиченим був порядок денний: підведено підсумки роботи в 2022/2023 навчальному році, проаналізовано траєкторію розвитку, удосконалення та розбудову освітньої парадигми в коледжі, реалізацію завдань ІІІ (практично-діяльнісного) етапу роботи над науково-методичною проблемою коледжу «Цифрова трансформація як умова створення сучасного освітнього середовища, підвищення якості освіти та підготовки конкурентоспроможного фахівця», розглянуто сучасні педагогічні тенденції та перспективи подолання освітніх втрат і освітніх розривів у закладі. Члени педагогічної ради схвалили звіт секретаря приймальної комісії;  Програму реалізації основних напрямів Стратегії розвитку КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» на 2023/2024 навчальний рік; графік освітнього процесу; навчальні та робочі навчальні плани спеціальностей коледжу на 2023/2024 навчальний рік.

Також було затверджено нове Положення про організацію освітнього процесу в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж», нову редакцію Положення про практичну підготовку здобувачів освіти, схвалено кандидатури на стипендію голови Білоцерківської міської ради.

В урочистій, теплій атмосфері члени педагогічного колективу провели на заслужений відпочинок  викладача української мови і літератури, відмінника освіти України, жінку, для якої викладання стало справою її життя, – Валентину Петрівну Нужду.