Open menu

Безжально, несправедливо, раптово. Такі слова оточували нас у перші дні війни. Україна важко переживала цю напасть. Горе й сум оповили її душу. Але…Наша Батьківщина побачила надію на світле майбутнє. І воно в очах наших дітей, нашої молоді.

Саме тому 4 вересня 2023 року двері Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу були гостинно відчинені для 249 нових здобувачів освіти та студентів, що продовжують навчання. Викладачі та їх вихованці зібралися на подвір’ї закладу освіти,  щоб подякувати Збройним силам України за надійний захист, за можливість жити, розвиватися, навчатися. Подякувати волонтерам, медикам, пекарям, хліборобам, машиністам, водіям, технологам, капеланам…Подякувати педагогам, які у такі непрості часи знаходять у собі ресурс ділитися знаннями та досвідом. Ця вдячність проглядалася і в святковому національному та діловому одязі, і в блакитно - жовтих прапорцях, що майоріли в руках студентів, і в піснях, які подарували присутнім викладачі Аліна Андрєєва та Лілія Нечипоренко, студенти Діана Олійник, Тетяна Крупа та Ангеліна Пересунько.

Від імені усього педагогічного колективу з напутнім словом виступили директор коледжу Валерій Ружицький та заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Хоренко. Для того, щоб першокурсникам було легше влитися у студентську родину, засвоїти коледжанські звичаї та традиції, наказ-настанову оголосили члени студентської ради коледжу Єлизавета Вакуленко та Тетяна Крупа. А на завершення урочистого зібрання з нагоди початку нового навчального року на знак згуртування студентів усіх курсів, усіх ступенів та рівнів навчання у рамках коледжанського проєкту «Спільна мрія» у рідне українське небо полетіли блакитні та жовті кульки, об’єднані спільним бажанням: ПЕРЕМОГА!