Open menu

Наше спільне щастя – жити на планеті Земля, у цьому дивосвіті природи, спілкуватися з нею. Тому 17 квітня 2024 року бібліотекарі Алла Ковтун та Тетяна Шелест  для здобувачів освіти 14 ПО(ін) групи (куратор Юлія Літвін) провели екологічний урок  «Природа - пошуки скарбів» (20 квітня – День довкілля). 

Формування естетичного ставлення до природи, уміння помічати її красу, відчувати фізичний та емоційний зв’язок з нею,  набуття знань про унікальність та тендітність природи, спонукання до дій задля її збереження, відновлення та поліпшення — такою була мета бібліотечного заняття.

Про руйнування Каховської ГЕС у 2023 році та наслідки осушення Великого Лугу, про зміни у флорі та фауні, екологічну ситуацію — це зелена оаза, що стане постачальником кисню та історичні знахідки з дна Каховки розповіла Алла Петрівна.

Гру-квест для знавців природничих наук провела Тетяна Дмитрівна. Слова-паролі нашими наймудрішими біологами були успішно відгадані: це ЗНАННЯ, ЕРУДИТ та БІОЛОГІЯ.

А книжкова виставка «Доля планети — у наших руках» та перегляд  відеофільму «Цікаві факти про весну та зміни, що відбуваються у природі» допомогли знайти нам безліч дивовижних скарбів мудрості і знань.