Open menu

24 квітня 2024 року відбувся захист курсових робіт студентами 4 курсу спеціальності 013 Початкова освіта освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр». Щиро раді повідомити про успішний захист курсових робіт з методики навчання англійської мови нашими випускниками! Студентки 42 ПО (а) групи Вікторія Казміренко (методист Ольга Жало), Орина Євтушенко (методист Валентина Лук’яненко) ґрунтовно опрацювали матеріал з обраних проблем, розкриваючи теми курсових робіт, засвідчили ґрунтовні знання з педагогіки, психології, методики навчання англійської мови в початковій школі, розуміння сучасних підходів до навчання англійської мови молодших школярів на основі нових прогресивних концепцій, упровадження новітніх технологій у освітній процес, реалізації інтегрованого підходу до навчання англійської мови у Новій українській школі, формування міжпредметних ключових компетентностей, необхідних для успішної самореалізації дитини у суспільстві.

Навчально-методичні матеріали, розроблені в  ході написання курсових робіт, свідчать про вміння студенток  розробляти та застосовувати цікаві ігрові прийоми і методи навчання молодших школярів. Представленими фрагментами уроків, виховними заходами, дидактичними матеріалами, іграми для навчання студентки доводять свої планувально-конструктивні, аналітичні вміння, знання особливостей навчання учнів початкової школи, вміння моделювати, конструювати й організовувати різноманітні  форми роботи на уроці англійської мови в початковій школі. 

Студентки довели, що знання, отримані в коледжі, допомагають досягати вагомих результатів. Такий важливий здобуток свідчить про їхню відданість, наполегливість і вміння працювати. Так тримати!

Успіх наших випускників – це стимул для молодшої когорти студентів, а також для майбутніх вступників до коледжу, щоб не лише долучитися до нашої дружної студентської спільноти, а й перевершити їхні досягнення. В коледжі вас чекає надзвичайно захоплюючий шлях навчання, під час якого ви зможете розвиватися як особистість та професіонал. Не бійтеся викликів, вони зміцнюють характер та готують до успішного майбутнього. Приєднуйтеся до нашого колективу та долучайтеся до цікавих навчальних проєктів, щоб спільно досягати нових висот! З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами на порозі нашого коледжу. Разом ми зможемо досягати неймовірних результатів!