Open menu

У рамках Меморандуму про співробітництво КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» з Шкарівським опорним ліцеєм-гімназією Білоцерківської міської ради Київської області 30 квітня 2024 року було проведено ряд спільних заходів закладів освіти.

Зустріч за круглим столом представників адміністрації, викладачів та вчителів, представників студентського і учнівського активів дала можливість скорегувати діяльність у реалізації спільних проєктів, програм і  заходів, передбачених планом експерименту всеукраїнського рівня за темою «Система наступності в розвитку професійної мобільності майбутніх педагогів у комплексі «ліцей-коледж» (2018-2024 рр.).

Практичним психологом Алісою Веред проведений воркшоп «Пошук шляху до успіху» для учнів 11 класу, метою якого є розвиток мотивації до досягнення успіху, створення атмосфери позитивного спілкування, навчання навичок подолання труднощів та  розвиток міжособистісної взаємодії та взаєморозуміння.

У ході заходу учасники мали змогу усвідомити власні перешкоди на шляху до мрій, ознайомитись із навичками планування й прогнозування власних досягнень, розвивати навички та вміння, необхідні для впевненої поведінки і ефективної взаємодії та формувати власне мислення на «хвилю» свого успішного «Я» в майбутньому.

Особливу увагу було приділено інтерактивній вправі «Аукціон життя», під час якої учні проаналізували власні пріоритети та загальні життєві цінності.

Проведено анкетування здобувачів освіти 11 класу щодо виявлення проблем і труднощів у виборі майбутньої професії та закладу освіти. Після аналізу анкет будуть надані поради психолога педагогічним співробітникам ліцею.

Вікторія Опаряк, викладач мистецьких дисциплін коледжу, ознайомила учнів 10 класу ліцею із особливостями святкування Великодніх свят у світі. Здобувачі освіти виконували великодню листівку у техніці айріс-фолдінг, використовуючи кольоровий, крафт-папір та папір для дизайну, створили об’ємні роботи зі спіральним зображенням. Виконаними роботами вони зможуть прикрасити інтер’єр чи подарувати їх рідним та друзям.