Open menu

У рамках декади педагогічної майстерності кураторів академічних груп КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» 10 жовтня 2019 року було проведено брейн-ринг «Стежками козацької слави», програма якого була розроблена викладачем суспільних дисциплін  Донченко Ю. В.

Мета заходу:

  • активувати і поглибити знання студентів про українське козацтво та традиції часів Запорізької Січі;
  • виховувати повагу до історичної спадщини рідного народу;
  • формувати навички командної роботи.

У конкурсній програмі взяли участь дві команди: збірна команда  студентів другого та третього курсу. Обізнаність учасників щодо культурної спадщини козаччини оцінювало компетентне журі: директор коледжу Ружицький В. А., заступник директора з виховної роботи Косяк О. В., завідувач навчально-виробничої практики Мушинська Л. С. та методист навчально-методичного кабінету Литвин О. П.

Під час проведення заходу панувала атмосфера козацького духу, навіяна прислів'ями та приказками, цікавими фактами з історії козаччини і запальним духом команд. Ліричного настрою учасникам і гостям свята додав виступ дівочого гурту «Мальви» (керівник Андрєєва А. П.).

Обидві команди показали відмінні знання у галузі історії та культури козаччини. У запеклій боротьбі чесну перемогу здобули студенти збірної команди другого курсу, з чим ми їх і вітаємо!