Open menu

35«Інноватика в сучасній освіті» – найбільший професійний форум освітніх і науково-педагогічних інновацій в Україні, на якому представлені інноваційні досягнення національних і закордонних закладів освіти. Це – ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безспосередньо в освітній процес.

Цьогоріч на Одинадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті», яка відбулася 22-24 жовтня 2019 року в Київському Палаці дітей та юнацтва, було представлено матеріали 560 учасників із 25 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, Франції, США, Білорусії. Організатором виставки стала компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Четвертий рік поспіль Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж бере участь у цьому престижному освітянському заході. У перший день виставки діяльність закладу, систему роботи зі студентською молоддю з упровадження сучасних управлінських і педагогічних технологій презентували Валерій Ружицький, директор коледжу, Надія Стаднік, старший викладач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти, кандидат педагогічних наук, студенти 41 ПО(і) групи Каріна Кошеленко та Аліна Самусенко.

До запланованих у рамках виставки науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів, воркшопів, педагогічних коучингів, експертних дискусій долучилися  викладачі і студенти коледжу спеціальності 012 Дошкільна освіта.

23 жовтня 2019 року Надія Кудикіна, доктор педагогічних наук, професор Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу, презентувала дослідження «Урізноманітнення ігрової діяльності дошкільника як умова його якісної підготовки до школи» в рамках науково-практичної конференції «Інноваційна діяльність педагогічних колективів як передумова забезпечення якості освіти».

У конкурсі з тематичних номінацій «Розробка й упровадження інноваційних засобів навчання, проєктів, програм і рішень у закладах освіти» взяли участь Надія Стаднік, старший викладач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж», кандидат педагогічних наук; Олена Матушевська, методист відділу музейної освіти та бібліотечної справи КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів». Матеріали «Партнерська взаємодія фахівців дошкiльної освіти і батьків вихованців» (у 4-х частинах), представлені на конкурс, відзначені золотою медаллю і дипломом.

За вагомий внесок у забезпечення сучасного розвитку освіти був нагороджений Подякою від організаторів виставки директор коледжу Валерій Ружицький. Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж також був відзначений Дипломом за презентацію освітніх інновацій і активну участь у розбудові національної освіти.

34 36 33