Open menu

 DSC5663 photo resizer.ru (3)Знати багатий зміст «книги життя» і народної мудрості - дитячий фольклор - мають усі майбутні педагоги. Тому студенти ІІІ-ІV курсів Білоцерківського гуманітарної-педагогічного коледжу 27 листопада 2019 року зібралися в затишній залі, щоб долучитися до бездонної криниці народної мудрості і знань, яка виражає світогляд народу, його культуру і національну самобутність.

В особливий світ дитячого фольклору, світ дитячих мрій і сподівань гостей повели ведучі Л. Ануфрієва та М. Гончарук, викладачі В. Нужда та Н. Кривич, члени театрального гуртка. Потішки, дражнилки, загадки, колискові пісні, календарно-обрядові свята, відтворені юними акторами, зачарували присутніх, повели у світ дитинства і розваг, а співочий гурт «Мальви» з керівником А. Андрєєвою заворожили чудовим співом і «кривим танком».

Організатори свята та його гості переконані, що такі заходи дають можливість доторкнутись до історії української культури, духовності, літератури, усвідомити свою причетність до славних традицій наших предків і нести це усвідомлення наступним поколінням.

  DSC5661 photo resizer.ru (1)   DSC5662 photo resizer.ru (2)  DSC4690