Open menu

942День святого Миколая - одне із найулюбленіших свят у народі. У наші дні, з відбудовою духовності, святий Миколай повертається до народу, який його так безперервно любив і шанував. Урочисто відзначаються дні його пам'яті, лунають молитви до нього як заступника і покровителя знедолених. Відновлюється звичай дитячого свята Миколая з його «особистими відвідинами» і роздачею подарунків. Сьогодні це свято набуло особливої популярності: його приходу чекають і діти, і дорослі. А з яким нетерпінням його очікують ті, хто потребує благодійної допомоги і звичайної людської підтримки.

Пам’ятаючи про це, 17 грудня 2019 року напередодні Дня святого Миколая за ініціативи студентської ради коледжу у
КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» відбувся благодійний ярмарок, зібрані кошти з якого (більше 7000 грн.) будуть перераховані профспілковому комітету Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Тож нехай для кожного з нас це свято буде центральним у році, бо змушує переосмислити свої вчинки, спонукає до добрих вчинків, а головне –здійснює мрії, а це вселяє віру в Божу любов, людську підтримку та величезну надію на краще майбутнє.