Open menu

         "Вітаємо в сталому розвитку" .Таку назву має триденний проєкт, що відбувся на базі КЗВО КОР "Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж" 31 січня, 1 та 2 лютого 2020 року.Організатор заходу - ініціативна група молоді «UFO(United Friends Organisation)», коучер - студентка Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу 21 СО(ом) групи Лановська Наталія.
        Проект було реалізовано за підтримки Управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, КЗВО КОР "Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж", Всеукраїнської асоціації молодіжного співробітництва “Альтернатива-В” та NGO «Iskra».
        Триденний захід, що об'єднав майже 30 молодих та активних людей віком 14-20 років з різних закладів освіти нашого міста, дав можливість здобути нові знання з екотеми, знайти однодумців, дізнатися про можливості волонтерства за кордоном, навчитися розробляти власні проєкти, познайомитися зі спікерами-волонтерами із Швейцарії та Німеччини, поспілкуватися з екоактивісткою Анною Довгою.
        "Вітаємо в сталому розвитку" об'єднав активну молодь Білої Церкви, яка готова розробляти та релізовувати нові проєкти та заходи. Слідкуйте за новинами?