Open menu

     У липні 2012 року у місті Пусан (Республіка Корея) відбувся другий Світовий форум міністрів у справах молоді та освіти (The 2nd Minister of Youth World Forum).
     Під час форуму міністрами з 24 країн світу було досягнуто домовленості створити інноваційний інститут для реалізації поставленої мети – формування сучасної людини з інноваційним типом мислення. Тому в 2013 році у Республіці Корея був офіційно зареєстрований Міжнародний інститут розвитку інтелекту «International Mind Education Institute» (IMEI).
   Основна мета IMEI – це впровадження щасливого суспільства за допомогою правильного й здорового способу мислення та твердої життєвої позиції.

Основні складові діяльності IMEI:
- тверда життєва позиція, що робить людей здатними долати щоденні труднощі;
- самодисципліна як одна з найважливіших складових для досягнення успіху;
- руйнування стандартів, набуття нового мислення та нових поглядів як початок якісних змін у житті.
Завдяки підтримці урядів 58 країн світу IMEI активно працює та допомагає молоді. Представництва Міжнародного інституту розвитку інтелекту знаходяться у багатьох країнах Європи, Азії та Америці.
     У рамках угоди між Міжнародним інститутом розвитку інтелекту та Білоцерківським гуманітарно-педагогічним фаховим коледжем щорічно зі студентами нового набору проводиться цикл майнд-лекцій, перші заняття якого у 2020-2021 н.р. було проведені протягом 15-18 вересня 2020 року.
     Лектор інституту Марат Садиков під час занять із першокурсниками наголосив, що найголовнішою передумовою здорового суспільства є наявність правильного мислення у його членів. Цей спосіб мислення не можна побачити очима, він схожий на план будівництва. Як форма і структура будівлі змінюються згідно з проєктом, так і життя змінюється в залежності від способу мислення людини. Якщо ви хочете змін у житті, не намагайтесь докладати зусиль для цього, а найперше і найголовніше - зверніть своє серце туди, де б ви хотіли змін. Коли ви змінюєте своє відношення, ваше життя і обставини також змінюються.
     Віримо, що заняття зазначеного формату позитивно впливатимуть на мислення студентів закладу.