Open menu

  
    Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН.
    Міжнародний день людей похилого віку покликаний висловити визнання особам старшого віку за їх внесок у розвиток людського потенціалу та економіки, звернути увагу суспільства на проблеми глобального постаріння населення.
    Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
   Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків. На жаль, це не завжди справджується. Сьогодні є непоодинокі випадки, коли людина похилого віку опиняється у складних життєвих обставинах.
  Саме тому соціальним комітетом Студентської ради Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу 1 жовтня 2020 року було проведено акцію зі збору продуктів харчування, які 5 жовтня волонтерами Товариства Червоного Хреста України були передані у Притулок для безхатченків, серед яких багато людей похилого віку.
   Акції зазначеного формату будуть проводитися у коледжі щомісячно. Не будьте байдужими, долучайтеся!