Open menu

   12-14 жовтня 2020 р. відбулася Дванадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu».
  Організувала й провела виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.
  П’ятий рік поспіль коледж бере участь у цьому заході. Педагогічні та науково-педагогічні працівники долучилися до запланованих у рамках виставки науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів.
   Було представлено на конкурс з тематичної номінації «Упровадження цифрових технологій в освітній процес закладів освіти» роботу викладача суспільних дисциплін КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» Віталія Дрібниці «Історія України (1914 р. – початок ХХІ ст.): зошит для самостійної роботи». За участь у конкурсі та виставці коледж відзначено золотою медаллю та дипломами.
   Також нагороджено Подякою від організаторів виставки директора коледжу Валерія Ружицького за вагомий внесок у забезпечення сучасного розвитку освіти.