Open menu

01  Спілкування людей між собою – надзвичайно складний процес. Уміння спілкуватися з рідними, однолітками, друзями й оточуючими ‒ це ціле мистецтво, якому треба вчитися. Неефективність у спілкуванні може бути пов’язана з повною або частковою відсутністю певного комунікативного уміння. Труднощі, які виникають у спілкуванні, можуть бути спричинені недостатнім самоконтролем, невмінням впоратися з перевантаженням, імпульсивністю, агресивністю тощо.
   За ініціативи завідувачки гуртожитку Лесі Погорілої 10 лютого о 15.00 в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» практичним психологом Алісою Веред та соціальним педагогом Діаною Бараєвою було проведено тренінгове заняття для студентів на тему «Спілкуватися – це здорово!».
    Мета проведення тренінгу – допомогти студентам усвідомити власні психологічні бар’єри у спілкуванні та вивчити стратегії їх подолання. За допомогою практичних вправ та ігор, учасники працювали над помилками, які допускають в процесі спілкування ‒ це дає можливість більше практикуватися, шукати ефективні форми взаємодії та не боятися «поразки».

 01  
01 01
01 01