Open menu

01  Минулого року Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж відзначав 35-річчя з часу свого заснування. За досить недовгу історію він виріс в один із найпрестижніших фахових закладів освіти Київщини, що декларує престижність професії педагога, вчителя як провідника і вихователя майбутньої еліти держави.
  На сьогодні стратегічні цінності Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу – студентоцентризм, єдність національних і загальнолюдських цінностей, академічна доброчесність, пріоритет науки, відповідність якості освіти європейським освітнім стандартам, пріоритет молодіжної політики.
 Унікальну можливість відчути атмосферу студентського життя та стати частиною дружньої коледжанської родини отримали випускники 9,11 класів Білоцерківської ОТГ та інших ОТГ Київщини під час Дня відкритих дверей, що відбувся 11 лютого 2021 року на платформі Zoom. Учасники заходу отримали змогу дізнатися про всі аспекти вступної компанії-2021, познайомитися зі студентами та викладачами коледжу, «відкрити» для себе коледж за допомогою відеобуклетів, презентацій усіх рівнів та ступенів навчання.

   Матеріали Дня відкритих дверей:

- Особливості вступної кампанії-2021

- Відеобуклет спеціальності 014.12 Середня освіта (образотворче мистецтво)
- Відеобуклет спеціальності 013. Початкова освіта (англійська мова)