Open menu

01  Життя дано на добрі справи - говорить народна мудрість, а для того, щоб люди не забували про таку рису, як доброта, є, принаймні, 17 лютого. Саме в цей день багато хто відзначає неофіційне свято - Всесвітній день спонтанного прояву доброти.
  Свято не має політичного, релігійного або іншого забарвлення і покликане нагадати людству про роль добра в житті. Сьогодні щорічно багато компаній та корпорацій проводять благодійні заходи, флешмоби, марафони тощо. Важлива відмітна їх риса цього дня - це спонтанність.
   Найпростішим виявом доброти в цей день буде ваше ставлення до оточуючих. Мова йде як про добре слово, просту і не дуже допомогу, підтримку, мотиваційні слова, милі бесіди і приємні зустрічі. Увага, щирість - чи не головні й обов`язкові риси цього дня. 17 лютого можна і потрібно приділяти час близьким людям, провести його з сім`єю, рідними, друзями. Приємні слова можна сказати необов`язково знайомим - доброта може полягати в звільненому в транспорті місці, поданій руці на виході з нього або ж щирому слові "дякую" на касі в супермаркеті.
  Студенти-волонтери Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу прагнуть, щоб добро відчули якнайбільше людей. Саме тому сьогодні вони пропонують усім бажаючим рознести набори харчових продуктів, надані Товариством Червоного Хреста України, особам похилого віку.
   Пам’ятайте, що велику користь може принести не лише матеріальна допомога, а й щира посмішка та тепла розмова.