Open menu

01  23 березня о 16.00 в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» у рамках декади педагогічної майстерності викладачів циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін практичним психологом Алісою Веред було проведене заняття з елементами тренінгу для студентів 11 ПО(і) групи на тему «Ми проти насильства!»
  Упродовж заходу студенти досліджували насильство, його види, розглядали ситуації, пов’язані з насильством, знаходили шляхи виходу з них, вчилися керувати своїми емоціями під час конфлікту та з’ясовували, куди треба звертатися за допомогою у випадку проявів насильства.
   Подолання такого негативного явища, як насильство, у світі можливе лише за умови об’єднання зусиль і державних органів, установ, і громадських організацій, і кожного громадянина. Кожен із нас має сказати «Ні!» насиллю у власній родині. Адже сім’я – це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому досить бурхливому світі, місцем, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному: і маленькій людині, і дорослому, і особі літнього віку.