Open menu

01   07 квітня щорічно відзначається Всесвітній день здоров’я. За визначенням ВООЗ «Здоров’я – це стан повного фізичного, психологічного і соціального благополуччя…». Науковці взяли до уваги, що психологічне – це емоційне, інтелектуальне і духовне благополуччя та отримали п’яти вимірну модель здоров’я. Такий підхід до здоров’я називають холістичним (від англ. whole – цілий, цілісний). Він враховує не лише фізичне благополуччя людини, а й відповідний її емоційний стан, інтелектуальний розвиток, рівень її соціалізації та духовності, адже кожен з п’яти вимірів є важливим для загального благополуччя людини.
   З нагоди Всесвітнього дня здоров’я та відповідно до плану проведення декади педагогічної майстерності викладачів природничих дисциплін у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» було проведено конкурс фотографій «Здоровому – все здорово!», організатором якого стала викладач природничих дисциплін Ольга Литвин.
   Мета конкурсу:
– популяризація та пропаганда здорового способу життя;
– стимулювання творчої пізнавальної активності студентів;
– збільшення суспільного інформування, спрямованого на запобігання негативним вчинкам серед молоді;
– формування здатності до адаптації, позитивної поведінки та подолання труднощів повсякденного життя.
   07 квітня 2021 року журі конкурсу підбило підсумки і визначило переможців у трьох номінаціях:
«Я дбаю про своє здоров’я» (формування навичок здорового способу життя, профілактика асоціальних явищ у молодіжному середовищі).
І місцеОксана Атаманенко, 11 СО(ом), фотографія «В здоровому тілі – здоровий дух!»;
ІІ місцеВероніка Носач, 31 ПО(і), фотографія «Ура! Відкритий пробний урок провела!»;
ІІІ місцеАнастасія Гутник 11 ПО(і), фотографія «Допомога друзів завжди стане в нагоді»; Ельміра Зейналова, 31 ПО(і), фотографія «Активна прогулянка з домашніми улюбленцями».
«Живи яскраво!» (популяризація позитивних форм молодіжного дозвілля, пропаганда здорового способу життя, спорту, туризму і ін.).
І місце – Ромець Карина, 11 ПО(і), фотографія «Спорт-має бути з дитинства»;
ІІ місце – Вікторія Муравська, 31 ПО(і), фотографія «Ми – частина природи», Анастасія Корчемна, 31 ПО(і), фотографія «В гармонії з собою і з природою»;
ІІІ місцеДар'я Савіцька, 31 ПО(і), фотографія «Моя цікава подорож».
У номінації «Червоний Хрест на варті здоров’я» (участь у роботі Товариства Червоного Хреста) була представлена одна фотографія «Потрібно знати, що таке ВІЛ/СНІД!» Ельміри Зейналової, студентки 31 ПО(і) групи, яка, на думку журі, варта І місця.