Open menu

01  15 квітня 2021 року на базі Лебединського педагогічного фахового коледжу ім. А. С. Макаренка відбулося регіональне онлайн-засідання заступників директора з виховної роботи у форматі блог-кафе «Хочеш змінити світ - почни з себе!». Мета заходу - віртуальне знайомство органів студентського самоврядування закладів фахової передвищої освіти Центрального регіону України та обговорення питання формування ціннісних орієнтирів молоді через презентацію власного досвіду діяльності студентського самоврядування.
   У ході зустрічі було реалізовано завдання:
- зміцнення партнерства закладів фахової передвищої освіти Центрального регіону України;
- ознайомлення з представницьким органом студентського самоврядування закладу освіти;
- презентація діяльності студентського самоврядування відповідно до визначеного організаторами виховного напрямку.
   Матеріали про діяльність студентського самоврядування Білоцерківськогго гуманітарно-педагогічного фахового коледжу на тему «Визначальний принцип волонтерства - діяти за покликом душі, з почуттям потреби реалізувати свою громадянську позицію» презентували заступник директора з виховної роботи Оксана Косяк та голова соціального комітету Студентської ради коледжу, студентка 43 ПОф групи Анастасія Індик.
   Учасники заходу дійшли висновку, що здійснення мотивації молодих фахівців до участі в суспільно-політичному та громадському житті нашого суспільства - одна з головних вимог часу і завдань закладів освіти.