Open menu

01   Упродовж чотирьох днів з 12 квітня по 15 квітня 2021 року студенти коледжу поринули в неймовірну пригоду разом із завданнями вебквесту «Пригоди дослідників», організатором якого стала Олена Тимченко, викладач природничих дисциплін.
   Вебквест як інноваційна технологія передбачає глибоке «занурення» в інформаційне середовище та використання інтернет-ресурсів з практичною метою для пошуку необхідного контенту, його обробки, критичного аналізу та перетворення, використовуючи медіатехнології.
   Цьогорічним учасникам інтелектуальних змагань довелося досліджувати примхи природи, розгадувати таємниці водойм, шукати особливий орган та рятувати «хворий» метал. Тож для виконання завдань їм стали в нагоді гнучкість розуму, уважність до найменших дрібниць, уміння креативно вирішувати завдання і долати перешкоди завзятістю.
   Переможцями цьогорічного вебквесту «Пригоди дослідників» стали студенти-учасники, які набрали найбільшу кількість балів:
- І місце посіла Ашурова Дарина, студентка 11 СО(ом) групи (33,5 бала).
- ІІ місце поділили Горбань Марія, студентка 11 СО(ом) групи, Гутник Анастасія, студентка 11 ПО(і) групи (30 балів).
- ІІІ місцеБондар Іванна, студентка 32 ПО(а) групи, Атаманенко Ксенія, студентка 11 СО(ом) групи (29,5 бала).
   Вітаємо переможців і сподіваємося, що завдання і процес пошуку інформації забезпечив величезне задоволення учасникам квесту.