Open menu

01    20 травня 2021 року, у Всесвітній день вишиванки, відбувся онлайн-семінар для голів студентських первинних профспілкових організацій на тему «Нові можливості для студентських профспілкових комітетів».
    Участь у роботі заходу взяло керівництво Профспілки працівників освіти і науки України: Голова Георгій Труханов, заступники Сергій Романюк та Ольга Чабанюк, заступник Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко, директор держустанови «Всеукраїнський молодіжний центр» Євген Бондаренко, менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні Катерина Жданова, голови та заступники голів студентських профкомів та територіальних організацій Профспілки. Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж представляла заступник директора з виховної роботи Оксана Косяк.
    Мета онлайн-семінару – надати студентським профспілковим комітетам та їх членам широкий спектр інструментів для повноцінної партнерської участі у формуванні та реалізації молодіжної політики; створити законодавчі підстави для участі та реалізації грантових проєктів.
    Під час заходу увага акцентувалася на пріоритетах та принципах роботи студентських профкомів у захисті прав та гарантій молоді, що включають мобільність, ініціативність, інноваційність, впізнаваність, та усіx інструментах сучасної громадської роботи із залученням молоді.