Open menu

01    Студенти 11СО (ом) групи разом зі своїм куратором  Оленою Шульгою в п’ятницю, 28 травня 2021 року, відвідали виставку акварельних робіт місцевої художниці Ольги Мілейко.

    Примхлива акварель  –  улюблена техніка художниці, джерело натхнення, можливість реалізації творчої енергії. Студентській молоді пощастило  цього дня зустрітися з художницею і поспілкуватися з нею.

    Мисткиня вважає, що вивчення натури, пізнання її особливостей  –  єдиний правильний шлях розвитку художника. Краса може бути різною, усі бачать її по-своєму. Нею наповнена вся наша природа.  
    Чудовим колористом написані пейзажі та натюрморти. Першокурсники спробували поринути в казковий  світ мистецтва і творчості. Студентам не вірилося, що це не фото, а малюнки. Краса змушує людей захоплюватися і прагнути до неї. Насправді, немає необхідності шукати красу, адже нею наповнений весь наш світ. Достатньо вийти на вулицю..
    Художниця запрошує всіх небайдужих до світу красу відвідати її майстер-клас у вівторок 1 червня о 15 год - це унікальна можливість пописати квіти в техніці акварелі під керівництвом талановитого майстра.