Open menu

01    Цікаво завершується курс вивчення дисципліни «Інформатика» для студентів-першокурсників Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу. Під час останнього заняття в рамках заключного етапу розгляду теми «Веб-технології» студенти представили індивідуальні та колективні проєкти - розроблені  інтернет-сайти.

    Креативно, творчо та з неймовірним захопленням студенти створювали свої перші в житті інтернет-сторінки, і цьому, насамперед, сприяв той факт, що теми для своїх робіт студенти обирали  відповідно до своїх інтересів, захоплень та уподобань.

    На думку викладача інформатики Боковенка Ю.А., оцінювання  студентів лише за техніку виконання таких творчих робіт, не може в повній мірі розкрити функціональність, зміст та життєздатність створених інтернет-сторінок без завершального етапу розробки – тестування сайтів.

    Тож запрошуємо всіх студентів та викладачів коледжу, а також тих, хто просто зацікавився цією новиною, переглянути зміст та протестувати функціональність створених студентами інтернет-сайтів за цим посиланням.