Open menu

01

    Сучасний світ змінюється з неймовірною швидкістю. Час змін — це час найбільших можливостей! Важливо побачити ці зміни, зрозуміти їх і крокувати в ногу з часом.

    У рамках декади педагогічної майстерності кураторів академічних груп КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» 5 жовтня 2021 року куратор 24 ПО(ін) групи Лілія Савінчева провела позанавчальний виховний захід з елементами тренінгу «Сучасний педагог. Який він?».

    Тема зустрічі поставила перед здобувачами освіти, майбутніми педагогами актуальне питання, відповідь на яке вони отримали шляхом виконання інтерактивних вправ: «Нас об’єднує...», «Професія — вчитель», «Орієнтири сучасного педагога», «Педагогічні ситуації».

    Наприкінці заняття студенти, попрацювавши в малих групах, представили проєкти - колажі «Портрет сучасного учителя» і зробили висновок, що сучасний педагог має бути високоосвіченою, творчою, активною особистістю, яка крокує в ногу з часом, любить дітей, віддана справі, характеризується гнучкістю і нестандартністю мислення.

   
01
01
01 01
 
  01